anal follada mentre rossa xucla penis. lloc oficial www.damplips.CC
freeones Consell

Política de privacitat

Home / Política de privacitat

No és ja fàcil iniciar el tractament de trastorns erèctils a causa de la pressió i el gen, és encara menys fàcil quan hi ha una gran quantitat d'informació a tenir en compte abans de començar. https://www.bleuepil.com/utilisation-du-viagra.html No és un tractament comú, així que assegureu-vos de tenir tota la clau a la mà perquè no tingui sorpreses desagradables quan comenci el seu tractament.

1. objecte

El Departament d'Anestesiologia, Reanimació i tractament del dolor, SLP es compromet a protegir la seva privacitat i dades personals. En aquesta política de privacitat, li informem de com protegim les seves dades personals. Us recomanem que el llegiu abans d'accedir als continguts digitals del lloc web.

El Departament d'Anestesiologia, Reanimació i dolor tractament, SLP defensa ferventment els drets fonamentals a la intimitat i la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis estatals i europees relatives a la Privacitat.

Aquesta política de privacitat descriu com el Departament d'Anestesiologia, Reanimació i dolor tractament, processos de SLP i protegeix les dades personals de les persones que utilitzen el nostre lloc web, així com en el context de les nostres activitats internes.

2. responsable del tractament de dades

El responsable del tractament de les dades personals que ens faciliti a la pàgina web és el Departament d'Anestesiologia, Reanimació i tractaments del dolor, SLP (d'ara endavant DARYD), amb domicili social a Barcelona, carrer Sabino de Arana, 5-19 (08028) de Barcelona, i CIF B-61059671. Les dades de contacte són Phone 34 93 227 47 33 i correu electrònic anestesia.DEX@quironsalud.es. Per a qualsevol consulta sobre el nostre tractament de dades, exercici de drets o altres temes relacionats, pot enviar un correu electrònic a l'adreça anestesia.DEX@quironsalud.es.

3. dades que recopilem

Les dades personals facilitades pels usuaris poden ser tractades per DARYD com a responsable del tractament, quedant en tot moment emmagatzemada i processada en el territori de la Unió Europea.

Quan s'utilitzin formularis per recollir les dades personals, les dades facilitades per l'usuari s'entendran correctes, ja que és l'usuari qui voluntàriament introdueix les seves dades en els formularis disponibles al nostre lloc web i qui respon a la seva veracitat.

4. finalitats del tractament de les dades personals

Les dades de caràcter personal que ens faciliti en el formulari de "contacte", disponibles en aquest lloc web, seran tractades amb la finalitat de respondre a la consulta que ens ha fet.

Les dades personals i de salut que ens faciliteu en el formulari "cita mèdica", disponibles en aquest lloc web, es tractaran amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud d'una cita mèdica que ens heu fet.

Les dades personals que ens faciliti en forma de "treballar amb nosaltres", disponibles en aquest lloc web, així com la carta de presentació i el seu currículum vitae, seran tractats amb la finalitat d'incorporar aquesta informació en els processos de selecció de personal iniciat o que es puguin iniciar en un futur pròxim.

5. legitimació per al tractament de les seves dades personals

La base legal per al tractament de les dades personals facilitades en el formulari de "contacte" és l'interès legítim que hem de respondre a la consulta que ens han fet.

La base legal per al tractament de les dades personals facilitades en el formulari "cita mèdica" és el consentiment que sol·licitem per proporcionar-nos, a la part inferior del formulari, per processar les seves dades de salut i així poder proposar una data i hora per a vostè un professional de la salut atén al nostre equip.

La base legal per al tractament de les dades personals facilitades en el formulari "treballa amb nosaltres", així com la carta de presentació i el seu currículum vitae, és el consentiment que li sol·licitem per facilitar-nos, a la part inferior del formulari, a processar les seves dades i poder incorporar aquesta informació als processos de contractació de personal actualment iniciats o que puguin iniciar-se en un futur pròxim.

Informar-lo que el tractament de les dades personals, que ens facilita en les seves sol·licituds, la base jurídica de la qual es basa en el consentiment, si no ens ho concedeix, no podrem processar-les i, per tant, respondre-li.

6. terminis de retenció de les teves dades personals

Les dades personals que ens faciliti en el formulari de "contacte", una vegada resolta la consulta, seran mantingudes actives en el nostre sistema d'informació per un termini d'un any per dur a terme un control de qualitat i tractament estadístic. Transcorregut aquest termini, es bloquejaran en el nostre sistema d'informació durant sis mesos i només seran tractats per resoldre les possibles incidències o requeriments que es puguin produir. Un cop finalitzat aquest termini, les seves dades seran esborrats i destruïts, aplicant les mesures de seguretat necessàries per protegir la seva confidencialitat.

Les dades personals que ens faciliti en el formulari de "cita mèdica", una vegada realitzada l'assistència professional sol·licitada, seran mantingudes actives en el nostre sistema d'informació per un període d'un any per dur a terme els arranjaments de control de qualitat i tramitació Estadística. Transcorregut aquest termini, es bloquejaran en el nostre sistema d'informació durant un període d'un any i només seran tractats per donar resposta a les possibles incidències o peticions que es puguin produir. Un cop finalitzat aquest termini, les seves dades seran esborrats i destruïts, aplicant les mesures de seguretat necessàries per protegir la seva confidencialitat.

Les dades de caràcter personal que ens faciliti en el formulari "treballa amb nosaltres", així com la carta de presentació i el seu currículum vitae, es conservaran activament en el nostre sistema d'informació durant un període d'un any, perquè pugui incorporar-los en els processos de selecció personal que es produeixi. Si després d'aquest període, no ha fet cap actualització del seu currículum vitae, les seves dades seran esborrats i destruïts, aplicant les mesures de seguretat necessàries per protegir la seva confidencialitat.

7. comunicació de les seves dades personals a tercers

DARYD no comunicarà les dades personals que ens ha proporcionat a qualsevol tercer, excepte l'injunció o l'administració pública en l'exercici de les seves competències.

8. drets que es puguin exercir

Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si DARYD està processant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, els dades ja no siguin necessaris per a la finalitat per la qual es així com revocar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret d'oposició al tractament de les seves dades, així com el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no siguin eliminats, però el tractament del mateix estarà subjecte a limitacions.

L'exercici de portabilitat no s'aplica en aquests supòsits als tipus i propòsits del tractament de les dades personals.

Pel que fa al dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, incloent perfils, li dirà que DARYD no fa cap d'aquests tractaments.

L'exercici dels drets esmentats es pot sol·licitar per correu postal o per correu electrònic, adjuntant una còpia del DNI o passaport i exposant el dret que desitja sol·licitar abans de DARYD a les adreces previstes en el punt 2 d'aquesta política.

9. dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control

En qualsevol moment podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control de protecció de dades competent, especialment en el cas que no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets o per qualsevol altra circumstància que cregui oportú sobre tractament de les seves dades personals. En aquest cas l'autoritat competent és l'Agència Espanyola de protecció de dades, que pot dirigir-se per correu postal a l'adreça C/Jorge Juan, 6, 28001, Madrid o per correu electrònic a l'adreça dpd@agpd.es.

10. Mesures de seguretat aplicables a les dades personals

DARYD aplica les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que planteja el tractament de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de les dades de caràcter personal transmetre, retenir o processar d'una altra manera, o qualsevol comunicació no autoritzada o accés a les seves dades personals.

L'aplicació de les mesures tècniques i organitzatives previstes té en compte l'estat de la tècnica, els costos d'implementació i la naturalesa, abast, context i propòsits dels tractaments, així com els riscos variables de probabilitat i gravetat drets i llibertats de les persones físiques.

DARYD aplica estas medidas de seguridad para garantizar un nivel de seguridad adecuado para mitigar los riesgos detectados en los análisis efectuados previamente a los tratamientos y durante todo el ciclo de vida de los datos personales y sus tratamientos.

11. Cambios en la Política de Privacidad

DARYD se reserva el derecho a modificar esta Política de Privacidad cuando sea necesario para adaptar novedades legislativas u otras regulaciones, para las buenas prácticas y procedimientos del mismo DARYD y/o por requerimiento de las autoridades de control.

No obstant això, l'anterior, les relacions establertes amb els usuaris, amb antelació a la modificació de la política de privacitat, es regiran per les normes previstes en el moment en què l'usuari accedeixi al lloc web, sense perjudici del que disposa la normativa Protecció de dades i la Llei Orgànica de protecció de dades i garantia dels drets digitals.

Recomanem als usuaris que els llegeixin abans de cada accés i navegació web.

Darrera actualització: 30/04/2019.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Comenceu a escriure i premeu retorn per cercar